Graffic Traffic

Webdesign - WordPress Onderhoud - Seo - Drukwerkbegeleiding

experience design

Webdesign

Je wil een nieuwe website? Of een bestaande website in het nieuw steken? Je wil iets toevoegen aan je website, maar weet niet hoe? 

Graffic Traffic bouwt je site of zet je op weg om het zelf te doen.

WordPress onderhoud

Heb je een WordPress website, maar weet je niet hoe die te onderhouden. Niet zeker of de site wel veilig is? Ben je nog niet klaar voor GDPR (of hoor je het nu donderen in Keulen)? Wat als je hosting server crasht, kan je dan terug naar een back-up?

Graffic Traffic geeft je site een regelmatig onderhoud zodat je zeker bent dat jouw site up-to-date is. Bij verlies van data zorgen we dat er een back-upplan is.

online_test
searching

SEO

Is je site niet zichtbaar in zoekmachines zoals Google, Bing, …? Wij zorgen ervoor dat je content wordt geoptimaliseerd voor zoekrobots, zodat je hoger klimt in de zoekresultaten.

Voor grotere opdrachten, werken we samen met ervaren copywriters en redacteurs om te zorgen dat de inhoud van je site verbetert.

Drukwerk(begeleiding)

Heb je zelf een ontwerp gemaakt, maar weet je niet hoe het nu verder moet? Zegt je drukker dat je bestand niet correct is? Of ben je onzeker of het wel allemaal goed uit de drukpers komt?

Of heb je nog niets en wil je het drukwerk volledig laten maken van A tot Z: van ontwerp tot levering aan de deur?

Ook voor je tastbare, papieren drukwerk kan je bij Graffic Traffic terecht. We hebben jaren ervaring in de printsector: je flyer, een brochure, een groot spandoek, textielbedrukking of raambelettering: we kunnen je overal bij helpen.

We zorgen er voor dat het gedrukt wordt of we zoeken samen een geschikte drukker.